Vier bedrijven naar Bulb Trade Park

De vier bedrijven Javo, Agro Techniek Holland, Javo International en Nobels Machinefabriek gaan zich vestigen op Bulb Trade Park in Noordwijkerhout. Daarvoor is in aanwezigheid van wethouder mr. J.C.F. Knapp een koopovereenkomst gesloten met Greenport Ontwikkelingsmaatschappij. De nieuwe bedrijfsvestiging wordt ontwikkeld op ruim 3,7 ha en moet medio 2017 gereed zijn. Tevens is overeengekomen dat het huidige pand van Javo aan het Westeinde zal worden gesloopt ten gunste van open bollenteeltlandschap.Bulb Trade Park
Bulb Trade Park is een nieuw agrarisch bedrijventerrein voor moderne, internationaal opererende handels- en exportbedrijven en hulp- en nevenbedrijven in de Greenport Duin- en Bollenstreek. Het park wordt ontwikkeld in samenwerking met Greenport Ontwikkelingsmaatschappij om de vitaliteit van het bollencomplex te vergroten door uitbreidings- en vestigingsmogelijkheden te bieden aan Greenportgerelateerde bedrijven. Bulb Trade Park is gesitueerd aan de provinciale weg N206 in Noordwijkerhout.

Bron: Gemeente Noordwijkerhout

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.