Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Studenten Inholland onderzoeken kansen Nederlandse tuinbouw in China

Wat zijn de kansen voor de tuinbouw in China? Zijn er nieuwe verdienmodellen mogelijk? Studenten Tuinbouw & Agribusiness van hogeschool Inholland gaan samen met Shanghai Normal University met deze vragen aan de slag. Ze gaan samenwerken met de Chinese universiteit om de Nederlandse en Chinese markt te verkennen, informatie te delen en kansen te creƫren.

De studenten richten zich op onderzoeksgebieden rondom markt-, product-, teelt- en ketenontwikkeling. Heeft u als tuinbouwondernemer een specifieke vraag op (een van) deze onderwerpen? Neem contact op via info@greenchina.nl. Er wordt dan op korte termijn contact opgenomen om de mogelijkheden te bespreken.

Het onderzoek vindt plaats in september, oktober en november 2016. In deze periode is er ook een studiereis van twee weken naar China (Shanghai) gepland. De studenten werken aan dit project via de Stichting Green China, die ze zelf hebben opgericht. Ze krijgen ondersteuning van Centre of Expertise Greenports.

Bron: Greenport Aalsmeer
Publicatiedatum: