Bloomingdale Roses breidt assortiment uit met Altavista

Bloomingdale Roses Kenya voegt opnieuw een nieuwe grootbloemige roos toe aan haar assortiment: ‘Altavista'. De roze Altavista is vanaf vrijdag 8 juli a.s. verkrijgbaar op klok 12, veilgroep ‘Exclusief’ in Aalsmeer.

Alta Vista is een dubbel gekleurde roze roos met bloemknoppen van 6-7 cm en verkrijgbaar in lengtes van 50 - 70 cm. De Altavista komt van veredelaar Nirp Internationaal en heeft productcode 118938. Het vaasleven van de Altavista is minimaal 12 dagen.Ruim assortiment
Bloomingdale heeft naast de Altavista ook de volgende grootbloemige T-hybride rozen in productie: Athena, Belle Rose, Blush, Double Fashion, Duett, Eliza, Good Times, Madam Pink, Madam Red, Marie Claire, Mariyo!, New Orleans en Nicoletta. De lengtes van de rozen verschillen van 40 tot 100 cm. De 14 variëteiten die Bloomingdale Roses voert komen van de veredelaars Interplant, Kordes, Nirp International, Preesman en Schreurs.

Voor meer informatie:
Bloomingdale Roses
P.O. Box 48876
00100 GPO, Nairobi, Kenia
T: +254 738 888 222
T: +254 737 111 222
E: info@bloomingdaleroses.com
www.bloomingdaleroses.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.