Aucxis wint Leeuw van de Export

Op woensdagavond 29 juni deelde Flanders Investment & Trade, het Vlaams Agentschap voor Internationaal Ondernemen, voor de 15e keer zijn Leeuw van de Export uit: een bekroning voor Vlaamse bedrijven die uitmuntende exportsuccessen weten te boeken. Aucxis wist zijn nominatie in de categorie "Bedrijven tot 50 werknemers" te verzilveren. De prestigieuze trofee werd door Vlaams minister-president Geert Bourgeois overhandigd aan een stralende CEO, Geert Vonck:"De trofee is een erkenning voor een boeiend exportverhaal dat 30 jaar geleden begon. Vandaag komen via Aucxis E-Trade systemen dagelijks miljoenen transacties tot stand bij de verhandeling van diverse producten, en dit wereldwijd: bloemen in Zuid-Afrika, vis in Tahiti, wol in Engeland, fruit en groenten in China ... . In meer dan 50 landen worden onze controllersystemen ingezet bij de bewaring van fruit en groenten. En voor onze nieuwe RFID-business unit waarin we onze jarenlange ervaring als automatiseringsspecialist toepassen bij de ontwikkeling van innovatieve track & trace oplossingen, is het exportverhaal nog maar net begonnen".
Patrick Catthoor, COO: "Het winnen van deze award is het gevolg van een én-én-verhaal. Ik wil daarom ook iedereen bedanken die hiertoe heeft bijgedragen: het fantastische Aucxis team, onze wijze Raad van Bestuur, onze vele zakenpartners en last but not least onze klanten waarvan sommigen erbij waren van in het begin. Uiteraard bedanken wij ook het FIT voor de geweldige inspanningen die zij leveren om bedrijven bij hun exportplannen te ondersteunen."

Ook voorzitter Filip Fontaine, directeur van Belorta, is een zeer tevreden man: "We zijn fier op onze Leeuw en zullen Vlaanderen fier maken op ons. Aucxis zal de erkenning waardig zijn."


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.