Westland Event 2016 verhuist naar december

De 8e editie van het Westland Event vindt plaats op woensdag 7 december 2016 bij Royal FloraHolland in Honselersdijk. Het thema dit jaar is: “Nieuwe Marktverbindingen”. Dit thema is een verdieping op het thema van vorig jaar. In een rap tempo volgen technologische ontwikkelingen elkaar op. Deze ontwikkelingen hebben grote invloed op het glastuinbouwcluster waardoor er nieuwe marktverbindingen ontstaan. Voorbeelden hiervan zijn het veranderen van de manier van verkoop en afzet en de communicatie met de consument. Tijdens het Westland Event wordt hier verder op ingezoomd.


Beeld van het Westland Event van vorig jaar

Ook dit jaar zullen ruim 550 ondernemers, beleidsmakers en belangenvertegenwoordigers uit het glastuinbouwcluster stil staan bij belangrijke ontwikkelingen die invloed hebben op de sector tijdens het Westland Event. In voorgaande jaren vond het Westland Event in oktober plaats. In verband met de beschikbaarheid van de locatie in Royal FloraHolland, wijkt het event uit naar december.

Het Westland Event begint om 15.00 uur en duurt tot 21.30 uur. Deelname aan het Westland Event is gratis. Aanmelden kan vanaf medio oktober via www.gemeentewestland.nl/westlandevent.

Vanaf september is het complete programma bekend.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.