Arend Roses introduceert nieuwe roosvariëteiten Savita+ en Avantique+

Arend Roses lanceerde afgelopen vrijdag 2016 twee nieuwe kwaliteitsrozen Savita+ en Avantique+ van veredelaar Dümmen Orange. Dit gebeurt met de korte film Dream On, waarin de noviteiten op sfeervolle wijze worden getypeerd voor de handel en hun klanten. De video-introductie is de eerste activiteit rondom de recent ingezette koerswijziging van het bedrijf onder het motto Varieties of Excellence. In 2016 zullen in totaal zes nieuwe rozen op de markt komen.Sprookjesachtig Oriëntaals
Savita+ en Avantique+ bijten de spits af. De eerste is een prachtige roomgele roos, die past bij een warme oriëntaalse sfeer. Avantique+ is meer sprookjesachtig met een prachtig palet in room, groen en blozend roze met een verrassend kleurverloop vanuit het frisse hart.
 
De première van Dream On vindt plaats op de nieuwe website van Arend Roses: www.arendroses.nl. Daar zijn, naast informatie over assortiment, levering en service, ook veel inspiratie-ideeën te vinden voor de rozen. Ook zullen de noviteiten onder de aandacht worden gebracht via social media, vakmedia, Flower Factor, beurzen, events en promotiemateriaal voor bloemisten en handel. De campagne wordt uitgevoerd door marketingbureau fresh retail.
 
Varieties of Excellence
Het motto Varieties of Excellence vat de nieuwe visie van Arend Roses samen. Het bedrijf is al 39 jaar toonaangevend in rozen door steeds in te spelen op de veranderende markt. “Veel rozenkwekers telen grote volumes, meestal rood en wit. Hoe val je dan nog op? Door iets anders te doen en op het juiste moment het roer om te gooien of bij te sturen,” aldus algemeen directeur Remco van der Arend.

“Bij ons staat bij een breed assortiment van exclusieve variëteiten centraal. Voor onze klanten garanderen wij leverbetrouwbaarheid en een à la carte-service. Met onze jarenlange ervaring, de know how van onze medewerkers en bovenal een topproduct in de kassen zien we zo een rooskleurige toekomst voor ons. Het doel blijft uitblinken met een breed en exclusief assortiment.”

Voor meer informatie en de video:
Arend Roses
Herenwerf 38
3155 DK Maasland
Ferry van Rodijnen
Marketing & Communicatie
T: +31(0)174-521029
M: +31(0)6-47586686
E: vanrodijnen@arendroses.nl
www.arendroses.nl
 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.