Royal Brinkman breidt assortiment webshop uit met 600 artikelen

De afgelopen maanden heeft Royal Brinkman hard gewerkt aan uitbreiding van het productaanbod. En met succes: per 24 juni sluiten 16 leveranciers zich aan bij de Royal Brinkman webshop. Hiermee breidt de tuinbouwtoeleverancier het assortiment in de webshop uit met ruim 600 nieuwe artikelen.

Door uitbreiding van het productassortiment wordt het inkoopproces van klanten steeds eenvoudiger: zij kunnen voor al hun benodigdheden terecht bij Royal Brinkman. Anderzijds biedt het ook voordelen voor leveranciers. Met webshops en offerteshops in meer dan 14 talen heeft Royal Brinkman wereldwijd een enorm bereik, waardoor het voor leveranciers interessant is om zich hierbij aan te sluiten. Zij krijgen online een podium via de eigen shop-in-shops en hebben daarmee toegang tot het internationale klantportfolio van Royal Brinkman. Vraag en aanbod komen zo samen op royalbrinkman.com!Nieuw toegevoegd aan het assortiment zijn diervoeding (Voerwaarts bv), tuinfietsen (Big Bicycles), e-mobility (Segway-Ninebot), nano coatings (Chemona), fotostudio’s (KH foto support), heteluchtkachels (Holland Heater), bassin/silo onderhoud (Sea Horse Diving), Groente- en fruitschaaltjes (Bekopak), ongedierte-bestrijding (Killgerm), waterzuivering (Moor filtertechniek), luchtontvochtig (DryGear), werkhandschoenen (Majestic), werkkleding (Houweling), automatisch boeketten tapen (The Tape Factory), hogedrukreiniging (DiBo) en dompelpompen (Van der Ende Groep). En hier houdt het niet op: er wordt achter de schermen continu gewerkt aan verdere uitbreiding van het assortiment, afgestemd op de behoefte van klanten.


Voor meer informatie:
Royal Brinkman
Woutersweg 10
2691 PR 'S-Gravenzande
t: +31 (174) 44 61 00
f: +31 (174) 44 61 50
info@brinkman.nl
www.brinkman.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.