Rob van Leeuwen en Robin Berendse, Yeald

“Groei is noodzakelijk in tuinbouw”

Tholen - Rob van Leeuwen is twee jaar geleden gestart met Yeald en Robin Berendse is onlangs toegetreden. Yeald heeft een missie: het ontwikkelen van groei en managementondersteuning bij strategische beslissingen bij bedrijven in de hortibusiness zowel nationaal als internationaal. In deze korte omschrijving liggen veel activiteiten besloten van wat Yeald kan betekenen binnen de tuinbouwbranche.Kracht van klant
Robin Berendse en Rob van Leeuwen hebben een aantal speerpunten in hun werkzaamheden: strategie, financiën, onroerend goed, projectbegeleiding en internationale projecten. Tijdens de gesprekken die ze voeren, gaan ze uit van de kracht van de klant. Die kracht wordt benut. Robin: "We zien geen heil in een oplossing die niet past bij het bedrijf. Dat gaat niet werken. De oplossing matchen met het bedrijf en de competenties van het managementteam is juist de weg".

Groei is volgens hen noodzakelijk en kan draaien om uitbreiding van areaal, overnames en/of fusies. Het kan echter ook de groei van een organisatie of persoonlijke groei zijn. Yeald wil samenwerken met ondernemers die in beweging willen komen en een klankbord kunnen gebruiken. Immers in de natuur is het niet anders: 'Wat niet groeit, gaat dood'.

De mannen van Yeald praten altijd over een meerjarenplanning. Veranderen kost tijd en investeringen binnen deze branche zijn fors en worden aangegaan voor de lange termijn. Noodzaak om dit goed te onderbouwen, vast te leggen en de juiste prioriteiten te stellen.

Yeald adviseert niet alleen telers. Ook de voor- en achterkant van de keten zijn hun (potentiële) klanten. Rob: "Er is geen enkele reden te bedenken om binnen de landsgrenzen te blijven met ons werk. Wij bieden oplossingen en denken mee voor de tuinbouw op wereldniveau. Met onze kennis, netwerk en expertise vanuit de Nederlandse tuinbouwsector kunnen wij ook in andere delen van de wereld succesvolle business cases realiseren."

Zowel Rob als Robin kennen de tuinbouw van haver tot gort. Tuinbouw is hen met de paplepel ingegoten en ze hebben jarenlange ervaring in de agrarische makelaardij en bij banken. Beiden hebben hun eigen uitgebreide netwerk, omdat ze altijd als een spin in het web functioneerden. Deze contacten willen ze samenbrengen, zodat er een win-winsituatie ontstaat. Robin: "Je moet ons zien als het oliemannetje. We 'smeren' de boel of brengen mensen samen en zorgen ervoor dat plannen gerealiseerd worden of problemen opgelost."

Voor meer informatie:
Yeald 
0174 75 25 00 
Rob van Leeuwen 
tel 0651 62 41 08
Robin Berendse 
tel 0624 20 10 10

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.