Sierpepertjes beschikbaar bij Kwintplant en Overkleeft

Het Ornamenties seizoen gaat van start met de sierlijke Capsicum. De ‘too pretty to eat’ sierpeper is elegant en sterk en bezorgt de plant veel kleur, hetgeen hem tot een sfeermaker in huis én tuin maakt. Per heden is deze siergroente beschikbaar bij kweker Kwintplant. Over enkele weken start ook Kwekerij Overkleeft met het uitleveren van deze exclusieve sierpeper.Capsicum
De Capsicum, ook wel bekend als sierpeper, is in vele vrolijke kleuren beschikbaar en geschikt voor binnen en buiten. Tot ver in de winter zorgt de Capsicum voor een kleurenpallet in de tuin. Capsicum wordt aangeleverd door Kwekerij Kwintplant en Kwekerij Overkleeft. Deze kwekers leveren de Capsicum in verschillende soorten en kleuren.

Brassica
Na de Capsicum zal het Ornamenties seizoen zich verder uitbreiden met de Brassica. Deze sierkool wordt later deze zomer geleverd door Plantenkwekerij Leo Ammerlaan.

Ornamenties
Het paraplumerk Ornamenties is ontwikkeld door Takii Seed in samenwerking met Pull Position. Het merk overkoepelt verschillende siergroenten binnen Takii Seed, die zijn geselecteerd op vier waarden: elegantie, kracht, decoratieve functie en kleurrijke uitstraling. Het merk is vormgegeven in een eigentijdse huisstijl, waardoor het product echt als siergroenten wordt gepositioneerd. Enthousiasme creëren voor de exclusieve siergroenten in alle schakels van de Europese markt, is wat de veredelaar en de kwekers met het paraplumerk willen bereiken. Het uiteindelijke doel is de consument inspireren met de veelzijdige producten en deze verleiden tot aankoop.

Klik hier voor meer informatie over de Ornamenties
 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.