boeketten langer vers door kortste weg van kweker naar klant

Websuper Picnic gaat gratis bloemen thuisbezorgen

Websuper Picnic gaat vanaf volgende week naast boodschappen ook bloemen gratis thuisbezorgen. De boeketten hebben naar eigen zeggen de kwaliteit van de bloemist, maar de prijs van de markt. De bloemen worden elke dag vers aangeleverd en staan dezelfde dag nog op de tafel van de Picnic-klant: de kortste weg van kweker naar klant. Picnic garandeert dat de boeketten door de dagverse levering minstens acht dagen goed blijven.


De oprichters van Picnic Joris Beckers, Bas Verheijen, Frederik Nieuwenhuys en Michiel Muller

In de app waarmee klanten de boodschappen bestellen staan vanaf nu drie verschillende bossen bloemen, die wisselen met de seizoenen. Voor de levering werkt Picnic samen met Verdel's Naturals Green & Gifts, dat de bloemen van geselecteerde Nederlandse telers afneemt, bij voorkeur uit de regio. De boeketten worden vervoerd in een speciaal ontwikkelde verpakking en blijven tijdens het vervoer vers dankzij een speciale gel. Binnenkort is het mogelijk de bloemen in cadeaupapier en voorzien van een kaartje aan iemand cadeau te doen.

Vraag van consument
Volgens Esther de Bruijn, customer happiness manager van Picnic, zijn de bloemen aan het assortiment toegevoegd na vragen van klanten. "We krijgen regelmatig vragen over uitbreiding van het versaanbod en nu zijn daar verse bloemen aan toegevoegd. Klanten vertrouwen duidelijk op de kwaliteit van onze versproducten."Om de uitbreiding van het assortiment te vieren bieden Picnic en Verdel's Naturals Green & Gifts aan alle 10.000 Picnic-klanten een bloemetje aan. Iedere klant die tussen 20 tot en met 26 juni een bestelling doet, krijgt er gratis een bloemetje bij. Martijn van Noort, commercieel directeur van Verdel's Naturals Green & Gifts: “Het leveren van verse bloemen aan huis is voor ons een nieuwe stap. Samen met Picnic hebben we nu een innovatieve oplossing om dit voor iedereen bereikbaar te maken.”Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.