Klokvoorverkoop langer open bij Veiling Rhein-Maas

Vanaf nu is het aanbod klokvoorverkoop dagelijks vijf uur langer beschikbaar voor klanten van Veiling Rhein-Maas. Alle klanten, die toegang hebben tot klokvoorverkoop, kunnen de aangeboden producten vanaf nu online al vanaf 14:00 uur op de dag vóór de veiling tot 5:00 uur 's morgens voor het begin van de veiling tegen de door de aanvoerders vastgestelde prijzen kopen.

Verlenging met vijf uur
Met de verlenging van in totaal vijf uur komt Veiling Rhein-Maas tegemoet aan de wens van de klanten, 's middags al vroeger en 's morgens dichterbij het begin van de veiling het aanbod online via klokvoorverkoop te kunnen vinden. Daarbij is het verlengen van de openingstijden een eerste reactie op de in het klantenonderzoek 2016 duidelijk geworden klantenbehoeftes ten aanzien van klokvoorverkoop. Veiling Rhein-Maas is o.a. van plan de gebruiksvriendelijkheid van het systeem te verbeteren en werkt continu aan een verdere uitbouw van het aanbod in klokvoorverkoop.

Gebruik klokvoorverkoop neemt toe
De resultaten van het dit jaar gehouden klantenonderzoek geven aan, dat klanten dit inkoopkanaal in de toekomst versterkt zullen gaan gebruiken. Deze ontwikkeling is ook vandaag al duidelijk merkbaar. Meer dan 280 klanten hebben inmiddels toegang tot klokvoorverkoop en steeds meer klanten loggen dagelijks in om het aanbod te bekijken en in te kopen. Intussen worden dagelijks tot 400 partijen snijbloemen en tot 200 partijen potplanten aangeboden - op de woensdag voor Moederdag waren het in totaal zelfs bijna 700 partijen.

Bron: Veiling Rhein-Maas

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.