28 juni t/m 1 juli, De Lier

Cameleon Orchids viert twintigjarig bestaan met huisbeurs

Cameleon Orchids bestaat twintig jaar, en dat wordt gevierd met een speciale beursweek: de Matching Days. Van dinsdag 28 juni tot en met vrijdag 1 juli van 09:00 tot 17:00 uur toont Cameleon Orchids de kleurrijke wereld van orchideeën aan de Zijtwende 19 te De Lier.Cameleon Orchids is een merk van Logico / Colourful Match. Tijdens de Matching Days wordt een breed en diep assortiment orchideeën gepresenteerd. Ook toont Cameleon Orchids de komende trends, seizoenen en thema’s, zoals Pasen, Moederdag en Kerst.

Nieuwe huisstijl
Na twintig jaar was het voor Cameleon Orchids tijd voor een nieuwe huisstijl. Het nieuwe logo representeert de veelzijdige kleuren van orchideeën. “De nieuwe huisstijl van Cameleon Orchids is veel energieker en meer van deze tijd. Het logo past goed bij de actieve verkoop die wij vanuit Logico / Colourful Match voeren”, aldus Marcel Spaans, oprichter van Cameleon Orchids.

Goede doelen
Cameleon Orchids maakt zich heel het jaar door sterk voor goede doelen onder andere voor Stichting ALS Nederland. Ook worden maatschappelijke organisaties maandelijks in het zonnetje gezet met een Facebook weggeefactie. Facebookvolgers kunnen mensen en/of organisaties opgeven via de Facebookpagina ‘Cameleon Orchids’. Elke maand kiest Cameleon Orchids een maatschappelijke organisatie/maatschappelijk hulpverlener uit, die een orchidee arrangement ontvangt.

Voor meer informatie:
Logico

Zijtwende 19
2678 NL De Lier
www.logico.nu

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.