John Grootscholten nieuwe voorzitter Decorum

Tijdens de algemene ledenvergadering van 8 juni jl. hebben de Decorum leden gekozen voor een nieuwe voorzitter en nieuw bestuurslid.Nieuwe voorzitter
Eric Moor (Sion Orchids) is al jaren actief binnen de vereniging Decorum; vanaf de start in 1995 als bestuurder en de afgelopen tien jaar als voorzitter. Vorig jaar is het Decorum bestuur vernieuwd en toen gaf Eric aan zijn laatste jaar in te gaan als voorzitter. Hij vindt het tijd om plaats te maken voor vernieuwing en is groot voorstander van verjonging in het bestuur.John Grootscholten maakt sinds vorig jaar deel uit van het Decorum bestuur en is tijdens de algemene ledenvergadering van 8 juni gekozen als voorzitter. John is eigenaar van JoGrow en al jaren zeer actief lid van Decorum, onder andere als voorzitter van de Inkoop werkgroep.

Nieuwe bestuurder
Daarnaast is er een nieuwe bestuurder gekozen: Frans de Koning van Kwekerij Koningshof. Frans teelt Cymbidiums in Bleiswijk. Met de komst van deze bloemenkweker in het bestuur is er een evenwichtige verhouding tussen bloemen- en plantentelers. Frans heeft wil relatief kleinere en jonge ondernemers binnen de Decorum groep niet uit het oog verliezen.Samenstelling
Het bestuur van Decorum bestaat nu uit: voorzitter John Grootscholten (JoGrow), penningmeester Jochem Vreugdenhil (Vreugdenhil Bulbs&Plants), Eduard ter Laak (Ter Laak Orchids), Jaap Moerman (Moerman Lilium) en Frans de Koning (Kwekerij Koningshof).

Het bestuur van Decorum is verantwoordelijk voor de besturing van de gehele coöperatie. Zo bepaalt het bestuur de strategische kaders en besluit over de operationele uitwerking daarvan in een jaarplan en begroting. Het bestuur behartigt de belangen van alle Decorum leden.

Voor meer informatie
Decorum Company
Trade Parc Westland 2
Venus 219D
2675 LN Honselersdijk
+31 174 633 587
info@decorumcompany.com
www.decorumcompany.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.