Cursisten gestart met Plant Variety Protection Course

De PVP Course, de internationale opleiding rond het opzetten van een kwekersrechtsysteem, is gestart. Op 20 juni presenteren de deelnemers het kwekersrechtsysteem dat hun eigen land hanteert.

Internationale kwekersrechtsystemen
De deelnemers krijgen tijdens de twee weken durende PVP Course naast theorie ook veel praktijkopdrachten. Deze variëren van het beoordelen van proeven tot het maken van een kwekersrechtsysteem voor het land van herkomst.

Dit jaar komen de deelnemers uit Australië, China, Frankrijk, Ghana, India, Kenia, Myanmar, Nederland, Nieuw-Zeeland, Tanzania en Tunesië.

Posterpresentatie
Geïnteresseerden kunnen kennismaken met de cursisten tijdens een speciaal daarvoor georganiseerde middag op 20 juni aanstaande. Op maandag 20 juni van 14.00 uur tot 17.00 uur presenteren de cursisten de opzet van het kwekersrechtsysteem in hun eigen land. Dit doen zij aan de hand van een presentatie en diverse posters waarop het systeem visueel is gemaakt.

Geïnteresseerden kunnen deze zogenoemde postersessie kosteloos bijwonen. Na afloop kunnen deelnemers en bezoekers met elkaar kennismaken onder genot van een hapje en een drankje. De postersessie vindt plaats in hotel/ congrescentrum de ReeHorst in Ede.

Wilt u de postersessie bijwonen? Stuur dan een mail naar Naktuinbouw Opleidingen met als onderwerp 'Bijwonen Postersessie 20 juni'.

Bron: Naktuinbouw

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.