Florensis zet winnaar in de bloemetjes

Afgelopen donderdag heeft Florensis een consument in de bloemetjes gezet. De veredelaar heeft een mini-tuinverbouwing gerealiseerd, wat de hoofdprijs was op de Florensis Ladies Night van 28 april. Nadat de winnares zelf de nieuwe planten voor haar tuin had uitgezocht en samengesteld, werden de producten nog extra opgekweekt zodat ze in volle glorie in de tuin geplant konden worden. Als fervente tuinierster valt deze prijs bij de gelukkige winnares in heel goede aarde.
 


Mini-tuinverbouwing
Op woensdagavond 28 april jl. organiseerde Florensis speciaal voor de dames uit de sierteeltsector een Ladies Night tijdens de Florensis Inspiration Days. Naast dat het assortiment getoond werd, waren er vele activiteiten en kon men prijzen winnen na het delen van hun mening over diverse producten. Eline uit Oud-Beijerland won de mini-tuinverbouwing, de hoofdprijs van het evenement. Regina Dinkla, Manager Marketing & Retail bij Florensis, reikte gisteren eigenhandig de prijs uit en heeft de tuin samen met de winnares ingericht.
 
Genieten in een bloeiende tuin
De producten die de winnares uitgekozen heeft, zijn onder andere de Lavendula Essence; een paars-kleurige Lavendel, die sterk geurend is met veel bloemen. Lavendel- en wit-kleurige Calibrachoa CabaretTM en Calibrachoa Can-Can Rosies Light Yellow zorgen voor kleur op het terras gedurende de hele zomer. Daarnaast hebben ook de Pelargonium Toscana Raiko en Lisa, gecombineerd met een witte Verbena, een mooie plek in de tuin gekregen. Alle producten zijn geplant in een mooie grijze terraspot. Op deze manier zullen de intense kleuren van de planten nog beter tot hun recht komen.

Voor meer informatie:
Florensis B.V.
Langeweg 77-85
3342 LD Hendrik-Ido-Ambacht
www.florensis.comPublicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.