Takii Seed pitcht bloemenrassen met Flower Pitch

Met de Flower Pitch duikt Takii Seed dieper de keten in om haar snijbloemenassortiment direct aan de Nederlandse bloemenexporteurs te kunnen presenteren. De Flower Pitch bestaat uit een persoonlijke presentatie in combinatie met een presentatiemeubel dat tijdelijk een prominente plek bij exportbedrijven inneemt. Vorige week is het spits afgebeten bij exportbedrijf Van Duyvenvoorde waar de eerste Flower Pitch heeft plaatsgevonden.Flower Pitch
De Flower Pitch is naar idee van marketingadviesbureau Pull Position opgezet om de snijbloemen van Takii, zoals Takii’s Lisianthus, Helianthus en Brassica extra onder de aandacht te brengen bij de handel. Door middel van de presentaties door Takii’s productexperts en in het oog springende presentatiemeubels, ontwikkeld door Art4You Decorations, krijgen deze producten letterlijk en figuurlijk een podium. Zo kunnen de exporteurs zelf ervaren wat de ontwikkeling op de vaas is en kan er tijdens de presentatie van Takii geïnteracteerd worden met de veredelaar.
 
Succesvolle eerste Flower Pitch
Op donderdag 2 juni heeft de eerste Flower Pitch met Lisianthus plaatsgevonden bij Van Duyvenvoorde flowers & plants. Hier organiseerde Takii Seed een presentatie om extra informatie over de rassen van de Eustoma’s te bieden. Producten als: Falda Apricot, Vulcan White, Arena Kilimanjaro, Corelli Light Pink, Arena Champagne, Croma Yellow en Vulcan Purple Picotee werden hier gepresenteerd. Hendri Veurink, product development manager flowers bij Takii Seed, geeft aan dat de reacties die de presentatie uitlokt van grote waarde is voor de veredelaar en de kwekers.
 
Beschikbaar voor de handel
De Flower Pitch zal het komende jaar bij verschillende exportbedrijven georganiseerd worden, waar het presentatiemeubel een tijdelijk onderkomen zal krijgen. Afhankelijk van de periode kan de Flower Pitch naar eigen keuze ingevuld worden met verschillende snijbloemen van Takii Seed. Via deze productpresentaties kunnen exporteurs twee weken lang de producten ervaren en zien hoe deze bloeien. De Flower Pitch is voor iedereen mogelijk; de exportbedrijven waarbij nog geen Flower Pitch is georganiseerd, kunnen een aanvraag voor het mobiele presentatiemeubel doen. De presentatiemeubels van de Flower Pitch zijn volgende week ook op de FlowerTrials bij Takii Europe te bezichtigen.

Voor meer informatie:
www.takii.eu

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.