Nederlandse bloemen tijdens concert in Belgische residentie Parijs

Ter gelegenheid van een exclusief concert in de Parijse residentie van de Belgische ambassadeur, Zijne Excellentie Vincent Mertens de Wilmars en zijn vrouw, werden Nederlandse bloemen gestyled.Tijdens de Koningsreceptie in de Nederlandse residentie in Parijs kwam LM Flower Fashion in contact met de vrouw van de Belgische ambassadeur. Zij vond de kwaliteit en de diversiteit van de op de Koningsreceptie aanwezige bloemen exceptioneel en verbaasde zich dat zij deze bloemen in Parijs moeilijk kon vinden.LM Flower Fashion werkt sinds vier jaar nauw samen met de Nederlandse ambassade in Parijs en met Jeff Leatham, artistic director van Four Seasons Hotel George V in Parijs.Op donderdag 2 juni jl. werd een exclusief klassiek concert georganiseerd in de Parijse residentie van België met Franse en Belgische professionele contacten. Tijdens het concert in de Belgische residentie kon LM Flower Fashion aan een internationaal publiek deze bloemen uit Nederland laten zien.Nederlandse bloemen
LM Flower Fashion vertegenwoordigt het assortiment van de bij het promotieplatform aangesloten kwekers en werkt sinds vier jaar nauw samen met de Nederlandse ambassade in Parijs en met Jeff Leatham, artistic director van Four Seasons Hotel George V in Parijs.In overleg met de vrouw van de ambassadeur werd de entree in roze tinten gestyled. De overige kamers die historisch gedecoreerd zijn met ornamenten en veel bloemmotieven bevatten werden gestyled in ivoorkleur in combinatie met paars en bordeaux.Bloemen van de LM Flower Fashion kwekers werden gestyled, Sweet Avalanche, Pearl Avalanche en Four Seasons rozen van Meijer Roses, Hydrangea Verena Jumbo van Vollering Hydrangea, Cymbidium California Del Monte in lichtroze, May Monique in donkerroze en Alice Anderson in groen van HVS Orchids, Vanda Sunanda Yellow Henna van Anco pure Vanda, Phalaenopsis planten van Sion, pioenrozen van My-Peony, Phalaenopsis bloemen Tikal, Purple Haze en Omega van Walter Grootscholten Orchids, chrysanten Doria, Ferry Lime en Country van Zentoo en een selectie van exclusieve zomerbloemen waaronder Clematis, Eryngium, Astrantia en Scabiosa van Marginpar. Bloemen van een aantal Nederlandse kwekers werden toegevoegd waaronder Lovely Anthuriums van Evanty, calla’s van De Haas Calla’s en lelies van Bredefleur.Aan de bloemenpracht tijdens deze viering van de Koningsreceptie werkten mee en werden door de ambassadeur bedankt: Anco pure Vanda, HVS Orchids, Marginpar, Meijer Roses, My-Peony, Sion Orchids, Vollering Hydrangea, Walter Grootscholten Orchids, Zentoo Chrysanthemums, Evanty Anthuriums, De Haas Callas, Bredefleur Lilies, Chrysal.

Voor meer informatie:
LM Flower Fashion
info@flowerfashion.nl
www.flowerfashion.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.