SV.CO sponsort planten voor opa- en omadag

Kinderen uit groep 4 van de Prins Willem Alexander school in De Lier hebben afgelopen maandag opa- en oma dag gevierd bij woonzorgcentrum ‘Triangel’ in De Lier. Opa en Oma dag is in het leven geroepen om met elkaar te genieten van de bijzondere band die grootouders met hun kleinkind(eren) hebben en als blijk van waardering.Het begint al bijna een traditie te worden van kwekerij SV.CO om deze feestdag jaarlijks in het Westland te vieren. Dit jaar heeft www.svco.nl de bloeiende kamerplant ‘Lisi Lova’ gesponsord, welke de kinderen cadeau hebben gedaan aan alle bewoners van woonzorgcentrum Triangel en hun eigen opa’s en oma’s. Ook hebben de kinderen een tekening met persoonlijke boodschap gemaakt, welke samen met de plant gegeven zijn.Al sinds 2013 schenkt kwekerij SV.CO (StrijbisVerbeek.COmpany) uit het Westland speciale aandacht aan deze feestdag welke jaarlijks officieel op 4 juni gevierd wordt. Uit recent onderzoek van Eurostat (het statistisch bureau van de Europese Unie) blijkt dat van alle landen in de EU de kleine kinderen in Nederland het meest opgevangen worden door hun grootouders. Het blijkt zelfs dat 60% van de kinderen in Nederland onder de 4 jaar op een vaste oppas dag naar hun grootouders gaan. Dit percentage is de laatste jaren flink toegenomen om de kosten van kinderopvang te besparen.

Voor meer informatie over deze actie kunt u contact opnemen met Marco Zwinkels (06-24706221) of mailen via marco@sierteeltconsultancy.nl.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.