‘Groene’ orchideeën van GreenBalanZ sieren ‘Urban Oasis’ op Grüne Woche Berlijn

Afgelopen weekend opende de Internationale Grüne Woche in Berlijn voor de 81ste maal haar deuren. ’s Werelds grootste beurs voor landbouw, tuinbouw en voedsel is ieder jaar goed voor 450.00 bezoekers.


Staatssecretaris Martijn van Dam (op de rug gezien) in gesprek met de Duitse minister van landbouw Christian Schmidt

Nederland speelt als belangrijkste handelspartner jaarlijks een prominente rol. Staatssecretaris Martijn van Dam ontving de Duitse minister van Landbouw, de heer Schmidt, in de ‘Urban Oasis’ van het Holland Paviljoen. NL Greenlabel tekende voor het ontwerp van deze stadse tuin waarin innovatie, biodiversiteit en duurzaamheid de hoofdrol spelen. BureauSierteelt - i.s.m. de VGB – vormde de verbindende rol met kwekers en handel.

“In een collectief waarin o.a. innovatie en duurzaamheid de hoofdrol spelen mogen de ‘groene’ trekkers van de Nederlandse sierteeltsector natuurlijk niet ontbreken. De orchideeën van GreenBalanZ zijn dan ook op een fantastische manier in het paviljoen verwerkt en oogstten veel lof van de bezoekers”, aldus Francine van Wijk van BureauSierteelt.


Voor meer informatie:
Vivien Zweekhorst
GreenBalanZ
Mijnsherenweg 38
1433 AS Kudelstaart
0297 320033
Vivien@greenbalanz.nl
www.greenbalanz.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.