Nieuw schermsysteem Van der Valk heet ValkScreenVision

Het systeem voor doekintrekken dat Van der Valk Systemen ontwikkelde, gaat vanaf vandaag verder onder de naam: ValkScreenVision.Ruim 5 weken lang kon de tuinbouwbranche en daarbuiten meedenken over de naam voor de innovatie op schermgebied van Van der Valk Systemen. En dat heeft men massaal gedaan. "De response was overweldigend, zowel op de campagne als het systeem zelf", aldus Arno van Deursen, managing director van Van der Valk Systemen. "We hebben honderden inzendingen mogen ontvangen, welke één voor één zorgvuldig zijn overwogen. De winnende naam geeft weer waar ons systeem voor staat: een nieuwe visie op scherming."

Mari Blanken uit Reeuwijk-Dorp is de bedenker van de naam en daarmee de gelukkige winnaar van de Apple Watch. Tijdens de Tuinbouw Relatiedagen in Gorinchem zal hij tijdens een feestelijke introductie van ValkScreenVision de smartwatch in ontvangst nemen. Arno: "We nodigen een ieder uit een kijkje te komen nemen in onze stand (210) om ValkScreenVision live te aanschouwen en overtuigd te worden van onze visie op snel, schoon en flexibel doekintrekken."


Van der Valk Systemen
Zwartendijk 73
2681 LP Monster
T: +31 (0)174 21 22 23
F: +31 (0)174 24 27 27
www.valksystemen.nl
info@valksystemen.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.