Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Snel switchen van bloemen naar planten en andersom

Floor van Schaik, gespecialiseerd in metaaldraadoplossingen voor de tuinbouw, introduceert een nieuw presentatieschap voor bloemen en planten: de Plant&flowerRack. Naar eigen zeggen is er een sterke vraag vanuit de handel en de retail een schap te hebben waarmee snel en eenvoudig geswitched worden van bloemen naar planten en andersom.



Door het praktisch formaat is Plant&flowerRack geschikt voor bijvoorbeeld aan de kopkant van de verkooptafel, bij kassa of in de bloemen- en plantenhoek bij de retail als ook bij tankstations.

De Plant&flowerRack bestaat uit een deftig draad-frame voorzien van een plastic coating. Daarbij worden 3 bakken voor planten geleverd, 12 bloemenemmers van 10 liter en een display voor staand A4 met verstelbare hoek. Een extra optie is een trolley met wielen om Plant&flowerRack verrijdbaar te maken.

Reeds enkele weken staat er een exemplaar bij Arie Bouman ter oriƫntatie en er wordt vanuit de handelen enthousiast gereageerd, aldus Floor van Schaik.

Voor meer informatie:
Floor van Schaik
Kryptonstraat 45
6718 WR Ede
T.: +31 318 200 400
M.: +31 620 400 400
F.: +31 842 15 15 15
E.: floor@floorvanschaik.com
www.floorvanschaik.com



Publicatiedatum: