Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
22 maart 2016, Roelofarendsveen

Workshop kwekersrecht- en toelatingsonderzoek

Voor wie nieuw is in de wereld van kwekersrecht- en toelatingsonderzoek, organiseert Naktuinbouw de workshop Wegwijs in kwekersrecht- en toelatingsonderzoek op 22 maart 2016.

In deze workshop wordt een algemeen beeld gegeven van Naktuinbouw als organisatie en de wet- en regelgeving die zij handhaaft. Er wordt uitgelegd welke procedures rondom kwekersrecht- en toelatingsonderzoek zijn opgesteld en wat uw rol hierin kan zijn.

Een specialist op het gebied van DUS-onderzoek laat zien waar relevante informatie kan worden gevonden en behandelt de verschillende stappen bij het invullen van registratieformulieren. Tevens worden de proefvelden bezocht om een indruk te krijgen van de uitvoering van DUS-onderzoek.

De workshop is ontwikkeld voor betrokkenen bij procedures voor kwekersrecht- en toelatingsonderzoek en is ook geschikt voor veredelaars en bedrijven die voor het eerst in aanraking komen met Naktuinbouw.

De workshop wordt georganiseerd op 22 maart 2016 van 9.30 - 16.00 uur bij Naktuinbouw in Roelofarendsveen en kost € 450,- per persoon, inclusief lunch, exclusief BTW.

Inschrijven kan tot 9 februari 2016 met dit inschrijfformulier.
Publicatiedatum: