12-14 april 2016, Oekraïne

Holland Paviljoen op Flower Expo Ukraine

Tijdens de komende editie van Flower Expo Ukraine zal het bedrijf FlowerFame een Holland Paviljoen organiseren. In 2016 wordt de Flower Expo Ukraine voor de 10e maal georganiseerd. De beurs wordt gehouden van 12-14 april 2016 in het International Exhibition Center (IEC) in Kiev.

Topflower BV (voorheen Holland Flower Partners) en Blooming (Peter van der Sluis) voeren samen het concept FlowerFame en sinds 2006 is het bedrijf actief op de beurs Moskou Flowers en Flower Expo Ukraine.

FlowerFame richt zich met name op de Oost Europese markt waarbij Rusland en Oekraïne de kernlanden zijn. Na een moeilijke periode trekt de Oekraïense markt weer aan en de cijfers laten een voorzichtige positieve trend zien ten opzichte van vorig jaar. Veel deelnemers die een aantal jaren niet aan de beurs hebben deelgenomen, komen langzaam terug in 2016.

De afgelopen editie van de beurs vond plaats van 31 maart – 2 april 2015. Zo’n 5.000 (vak)bezoekers bezochten de beurs.

Onder de bedrijven uit Nederland die zich inmiddels hebben ingeschreven en/of een optie hebben geplaatst zijn onder andere: Amsonia, Beekenkamp Plants, Dekker Chrysanten, Deliflor Chrysanten, Esmeralda Farms, Fides by Dümmen Orange, Florist Holland, FlowerFame, Greneth Plants, Haakman Flowerbulbs, Holland Bulb Market, Jiffy Products, Modiform, Ruiten Fleur, Schreurs Holland en StoKolex.

De beurs wordt ondersteund door de Nederlandse ambassade in Kiev.

Deelnemers van het Holland Paviljoen komen tevens in aanmerking voor een missievoucher die worden uitgegeven door de Rijksdienst voor Ondernemers (RVO) indien men aan speciale voorwaarden voldoet. Alleen deelnemers binnen het FlowerFame Holland Collectief komen in aanmerking voor een missievoucher en deze vouchers hebben een maximum van EUR 1.500,- per voucher.

Voor meer informatie:
FlowerFame

Hennie Brockhoff
Tel: +31 6 53 83 54 07

www.flowerexpo-ukraine.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.