Chris Beytes presenteert Grower of the Year Awards

AIPH heeft bekendgemaakt dat Chris Beytes, redacteur van GrowerTalks en Green Profit magazine, de AIPH International Grower of the Year Awards 2016 zal gaan presenteren. Dit gala vindt op donderdag 28 januari 2016 plaats tijdens IPM Essen in Duitsland en wordt gehouden in partnerschap met hoofdsponsor FloraHolland en oprichter FloraCulture International (FCI).

Chris is redacteur bij Ball Publishing in Chicago, Illinois (VS). Hij heeft 30 jaar ervaring in de sierteeltsector, waarvan 20 bij Ball Publishing. Bovendien reist hij veel en verslaat over de laatste trends, innovaties en ideeën op het gebied van bloemen- en plantenteelt.

De avond start om 6 uur met een receptie gevolgd door een viergangendiner. Het hoogtepunt van de avond is de prijsuitreiking in combinatie met live entertainment en internationale netwerkmogelijkheden.

AIPH Secretaris Generaal Tim Briercliffe: "We zijn enorm blij met het feit dat Chris de awards zal presenteren. We nodigen telers, handelaren, leveranciers, bedrijven, leiders, eigenaren en iedereen die wat heeft met sierteelt uit voor een onvergetelijke avond. Je kunt nu nog gebruik maken van de voorverkoop korting."

Voor meer informatie:
AIPH
Tim Briercliffe, AIPH Secretary General
Email: sg@aiph.org
Tel: +44 (0) 118 9308956
Mobile: +44 (0) 7885 750324
Website: www.aiph.org
www.aiph.org/groweroftheyear

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven