Lodewijk Hoekstra verrast zorginstelling met Kerststerren

In aanloop naar de Dag van de Kerstster op zaterdag 12 december verraste Lodewijk Hoekstra, bekend van Eigen Huis en Tuin, alle bewoners van gehandicaptenzorginstelling Ipse de Bruggen in Nootdorp met een Kerstster.Hiermee zetten Ipse de Bruggen, Lodewijk Hoekstra en initiatiefnemer Stars for Europe de bewoners in het zonnetje en zorgden zij ervoor dat de huizen van de zorginstelling met de Kerststerren in optimale feeststemming verkeren. Klaar voor de feestdagen en om bezoekers in gezellige sfeer te ontvangen. Benieuwd hoe Lodewijk Hoekstra de Kerststerren uitdeelt aan de bewoners van gehandicaptenzorginstelling Ipse de Bruggen?

Klik hier voor de video

De Kerstster als verrassing in deze koude dagen
Marjan IJkema van Ipsen de Bruggen is erg te spreken over het gebaar: "Het is een ontzettend sympathiek initiatief en wij zijn blij dat we onze bewoners hiermee kunnen helpen om hun huis een feestelijke look te geven zodat ze hun bezoekers in gezellige sfeer kunnen ontvangen tijdens de feestdagen."

Dag van de Kerstster
Dit initiatief is in het verlengde van de Dag van de Kerstster, die jaarlijks plaats vindt op 12 december en in Amerika een ware traditie is. Traditiegetrouw doen mensen anderen die het minder hebben een Kerstster cadeau om hen extra te laten stralen en een warm hart toe te dragen. Lodewijk Hoekstra vindt het prachtig om op deze manier de bewoners van Ipse de Bruggen in het zonnetje te zetten. "Ik vind het geweldig dat ik de bewoners van de zorginstelling kan helpen om een echte kerstsfeer te creëren in hun huis, zo in aanloop naar de feestdagen". aldus Lodewijk.

Over Stars for Europe
Stars for Europe (SfE) is een marketinginitiatief van Europese Poinsettia kwekers om consumenten en de groensector te informeren over soorten, teelt en toepassingen van Kerststerren. Het initiatief is van start gegaan in 2000 en de activiteiten van SfE vinden plaats in 16 Europese landen. Sinds 2011 wordt de campagne gefinancierd met steun van de Europese Unie.

bron: FloraHollandPublicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven