LC Packaging neemt Geerings Horticulture Products over

LC Packaging, een van de wereldmarktleiders op het gebied van industriële en agrarische verpakkingen, heeft met onmiddellijke ingang Geerings Horticultural Products overgenomen. Geerings Horticultural Products is sinds 1903 een grote leverancier van bloemen en planten, maar ook van verpakkingsmaterialen aan bloemisten op Engelse markt.Ideale combinatie
In een reactie zegt Martin Schrooder, Managing Director LC Packaging UK: "Een ideale combinatie - twee familiebedrijven met beide een lange geschiedenis in het fabriceren van gespecialiseerde verpakkingen. Dankzij deze overname kunnen we ons aanbod nog verder vergroten."

Lynda Markant, reeds een decennium een bekend gezicht binnen Geerings, sluit zich bij de woorden van Schrooder aan. "Geerings Horticultural maakt al langer deel uit van een grote groep industriële verpakkingsbedrijven. Door ons bij LC Packaging aan te sluiten, kunnen onze klanten profiteren van een nog groter aanbod en nog meer kennis en kunde."

Voor meer informatie:
LC Packaging
www.lcpackaging.com

Geerings Horticultural Products
www.geeringshortproducts.co.uk


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.