Smithers-Oasis en VBW verlengen samenwerking

Steekschuim- en bloemenvoedingsproducent Smithers-Oasis en brancheorganisatie VBW blijven ook in de komende 5 jaar samenwerken om de bloemistenbranche in Nederland verder te ontwikkelen en het rendement van bloemisten te optimaliseren. Dat staat beschreven in de nieuwe samenwerkingsovereenkomst, die beide partijen op donderdag 10 december jl. ondertekenden.


Chris Martens (Smithers-Oasis; rechts op de foto) en Marco Maasse (VBW) ondertekenen de nieuwe samenwerkingsovereenkomst die partijen opnieuw 5 jaar aan elkaar verbindt.

Beide partijen werken al geruime tijd naar volle tevredenheid samen. Logischerwijs krijgt de goede samenwerking dan ook een vervolg. In de komende 5 jaren zullen Smithers-Oasis en VBW samenwerken aan verdere verruiming van de markt, dankzij actieve participatie van Smithers-Oasis in het promotieprogramma “Mijn Bloemist”. Daarnaast worden leden van de brancheorganisatie actief ondersteund bij het uitdragen van hun onderscheidend vermogen, o.a. via de overdracht van kennis en het bieden van hoogwaardige producten uit het portfolio van Smithers-Oasis en Floralife.

Tot slot ondersteunt Smithers-Oasis de branche en VBW in tal van initiatieven op gebied van vakmatige ontwikkeling.

Marco Maasse, algemeen directeur van VBW: “We zijn er trots op dat de jarenlange samenwerking met Smithers-Oasis een vervolg krijgt. Smithers-Oasis is een toonaangevend en betrouwbaar bedrijf met sterke merken en waardevolle producten, dat volop geloof heeft in de kracht van de vakman. Deze samenwerking bewijst dat opnieuw.”

Chris Martens, managing director van Smithers-Oasis Benelux: “Sinds de start van ons bedrijf met de uitvinding van het steekschuim is het ondersteunen van bloemisten steeds één van onze kerntaken geweest. VBW heeft de voorbije jaren uitstekend werk geleverd en het ligt dan ook voor de hand dat wij onze samenwerking verlengen en verder verdiepen. Hiermee onderstrepen wij onze lange en zeer goede samenwerking.

bron: VBW

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.