Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Specila Jaaroverzicht - juni & Flowertrials

FlowerTrials groeit steeds verder uit

Tholen - De FlowerTrials vormden absoluut een hoogtepunt. Dit jaar hielden maar liefst 49 bedrijven - allen toonaangevende veredelaars uit de sierteelt - open huis en was het aanbod en de noviteiten enorm. Een terugblik:



Wereldwijde aandacht voor FlowerTrials

Met nog ongeveer een week te gaan, is het druk met aanmeldingen voor de FlowerTrials. Opmerkelijk is dat een kwart van de geregistreerde bezoekers bestaat uit mensen van buiten Europa. Binnen die groep zijn de belangrijkste landen Japan, Rusland, Iran, de Verenigde Staten en Australië. Van de aangemelde bezoekers komt verder 43% uit de organiserende landen Nederland en Duitsland en 32% stamt uit andere Europese landen met Frankrijk, Groot-Brittannië en Italië voorop.



Fotoreportage FlowerTrials 2015

Tijdens de FlowerTrials was Nederland voor een week het centrum van de wereldwijde sierteeltindustrie. 49 bedrijven - met name veredelaars - toonden er hun nieuwste variëteiten, concepten en andere innovaties.



FlowerTrials video's met noviteiten nu online

De FlowerTrials dit jaar gemist? Of niet alle locaties kunnen bezoeken? Op de website presenteert de organisatie een reeks korte video's waarin de deelnemers van afgelopen jaar een korte introductie van hun bedrijf geven en de noviteiten uitlichten. De video's zijn te bekijken op de FlowerTrials website of het FlowerTrials Vimeo-kanaal.
Publicatiedatum: