Logiqs integreert automatische spuitbomen in Dat-A-Control

De laatste jaren is een van de speerpunten van Logiqs de volledige integratie van automatische spuitbomen in logistieke systemen in tuinbouwkassen geweest.

Met de nieuwste generatie automatische spuitbomen van Denton Automation en de recente ontwikkelingen van Dat-A-Control hebben ze grote stappen genomen om dat doel te bereiken. Met een automatische spuitbomen, die zowel kan spuiten als bevloeien, kan nu de bevloeiing, gewasbescherming en groeiregulatie per individuele container worden gecontroleerd.Omdat de spuitbomen worden geïntegreerd in Dat-A-Control weten ze nu precies waar de containers staan, welke planten op de container staan en wordt geen voeding of gewasbescherming verspild met lege containerposities of lege containers in de kas.

Deze integratie betekent ook dat de teler automatische irrigatieschema’s voor specifieke plantengroepen kan invoeren in Dat-A-Control.

Voor meer informatie:
Logiqs
Gert-Jan van Staalduinen - gert@logiqs.nl
Dennis van Dijk - dennis@logiqs.nl
www.logiqs.nl/greencube

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.