Wereldwijde samenwerking Visser & Mayer

Visser & Mayer slaan de handen ineen voor een wereldwijde samenwerking. Mayer specialiseert zich in pottenvullers en substraat bereiding en Visser specialiseert zich in de automatisering van jonge planten opkweek en samen zijn zij de ideale partner in internationale tuinbouwprojecten.Beide bedrijven zijn onder nieuw management. Thomas Bassmann & René de Vos zien vele kansen in het bundelen van de krachten. De twee familiebedrijven richten zich beiden op kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie. De producten van de bedrijven zijn complementair en vormen samen een compleet programma waarin alles aanwezig is om prachtige turnkey projecten samen te stellen. De expertise op elk gebied van tuinbouw mechanisering creëert een mooie synergie.

Het gecombineerde sales netwerk zal meer kansen creëren en biedt de mogelijkheid om uit te breiden naar nieuwe markten. De bedrijven zullen samenwerken in wereldwijde turnkey projecten. Twee experts, één oplossing en de beste oplossing voor de klant is nu beschikbaar.

Tijdens IPM in Essen zal de nieuwe samenwerking tussen de twee bedrijven voor het eerst zichtbaar zijn.

Voor meer informatie:
www.mayer-group.com
https://viscongroup.eu/plant-technology/ 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.