Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Alle deelnemers Decorum Academy geslaagd

Tuinbouw Nederland beweegt sneller dan ooit. De sector vraagt daarom om goed opgeleide jongeren, die de uitdagingen van de toekomst aankunnen. Daarom is in januari 2015 Decorum Academy opgezet door Decorum Company in samenwerking met Pull Position. De jonge garde van de leden van Decorum Company wordt hier opgeleid en bekend gemaakt met alle aspecten van de bedrijfsvoering. Tijdens het laatste marktbezoek in Istanbul hebben de "leerlingen" opgelucht adem kunnen halen: ze zijn allemaal geslaagd.



Een leerschool voor de ondernemers van de toekomst
Sterke, toekomstbestendige ondernemers zijn nodig om verder te kijken dan vandaag. Pull Position heeft in samenwerking met Decorum Company in 2015 de Decorum Academy opgezet om ook in de toekomst een bestuurlijke organisatie op hoog niveau te hebben. In de Academy wordt de jonge generatie geschoold, hebben ze de kans om ervaring op te doen en wordt met elkaar de toekomst van de eigen organisatie besproken en vertaald. Na vijf masterclasses bij toonaangevende bedrijven, diverse kwekersbezoeken en twee marktbezoeken in Duitsland en Turkije hebben de jonge leden de Academy opleiding succesvol afgerond.

Onderdelen van de Decorum Academy
Tijdens de masterclasses zijn verschillende aspecten uitgelicht, waaronder de afdeling Financieel Management bij Flynth, Consumer Marketing bij Intratuin Zevenhuizen, HRM bij Rijk Zwaan, maar ook de afdeling Online marketing & sales bij Van den Assem en de marketingafdeling bij Nolet. Het bezoek aan Turkije van 25 t/m 27 november is georganiseerd als afsluiting van de opleiding. Op één van de dagen zijn in samenwerking met Lievaart, de groothandelaar, bloemisten en tuincentra bezocht om een goed beeld van Istanbul te krijgen. Daarnaast hebben de deelnemers hun verbeterplan gepresenteerd, dat ze tevens als afsluiting moesten maken voor het bedrijf waar ze werkzaam zijn of eigenaar van zijn.

Voor meer informatie
Decorum Company
T: + 31 (0) 174 615 396
Email: info@decorumcompany.com
www.decorumcompany.com
Publicatiedatum: