Special Jaaroverzicht

Tholen - In de special deze maand presenteren wij een jaaroverzicht - een lijst met best gelezen artikelen en/of zaken die de gemoederen flink bezig hebben gehouden. In vele opzichten was het afgelopen jaar in siertelend Nederland (en daarbuiten!) een bewogen jaar. Denk aan de heise rondom de handel op Rusland, de problemen met trips, de Italiaanse maffia op onze veilingen, veel schade door hagel in de Bommelerwaard, de handelsmissie naar China, etc.

Maar het eerste hoogtepunt voor ons was toch wel het volgende: op 2 maart dit jaar ging de eerste editie van Bloemen- en Plantennieuws live! Het jaaroverzicht begint voor ons dan ook op die datum:

Tholen - Het hing al een tijdje in de lucht, maar hier is hij dan echt: de eerste Bloemen- en planten nieuwsbrief. Deze digitale nieuwsbrief brengt de hele sector – van kweker tot handelaar en van bloemist tot veredelaar – dagelijks het laatste nieuws.

Dagelijks al het nieuws uit de bloemen- en plantensector ontvangen? Aanmelden kan via deze link.

Op www.bpnieuws.nl komt al het relevante nieuws uit de bloemen- en plantensector te staan. Dagelijks rond lunchtijd wordt een nieuwsbrief verstuurd. Daarin staat niet alleen het laatste nieuws over de markt en technische innovaties, maar zullen ook internationale bedrijfsreportages, onderzoeksresultaten en interviews verschijnen.

Zelf iets interessants te melden? Dat kan ook. Stuur daarvoor een mail naar de redactie.

Advertentiemogelijkheden
De start van www.bpnieuws.nl betekent ook dat de populaire banners aan de top van de nieuwsbrief en op de website nog beschikbaar zijn. Op de nieuwsbrief zijn banners beschikbaar vanaf 685 euro per maand. Op de website vanaf 325 euro per maand. Neem contact op voor meer informatie.

Dagelijks al het nieuws uit de bloemen- en plantensector ontvangen? Aanmelden kan via deze link.

Vriendelijke groet,

Het team van Bloemen- en plantennieuws


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.