Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Spectraplant Westerbeek, Termeulen Roses, Peter van der Plas Pot-en Perkplanten

Drie faillissementen in drie dagen

Op 02-12-2015 is Spectraplant Westerbeek B.V. te Westerbeek (Noord-Brabant) door de rechtbank in Oost-Brabant failliet verklaard. Als curator is aangesteld mr. R.A.M.L. van Oeijen. Het insolventienummer van deze zaak is F.01/15/727. De (hoofd)activiteit van Spectraplant Westerbeek B.V. is de teelt van diverse kalanchoƫ.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.

Op 03-12-2015 is Termeulen Roses te Almere (Flevoland) door de rechtbank in Midden-Nederland failliet verklaard. Als curator is aangesteld mr. M.J.M. Groen. Het insolventienummer van deze zaak is F.16/15/856. Op het bedrijf bij Termeulen Roses wordt op een areaal van een kleine 4 ha rozen gekweekt.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.

Op 01-12-2015 is Peter van der Plas Pot-en Perkplanten B.V. te Maasdijk door de rechtbank in Den Haag failliet verklaard. Als curator is mr. E.S. Ebels (Bas) aangesteld. Het insolventienummer van deze zaak is F.09/15/699. Op het bedrijf bij Peter van der Plan Pot- en Perkplanten wordt een breed assortiment pot- en perkplanten gekweekt.
Er zijn nog geen gegevens over een doorstart beschikbaar.

Bron: www.faillissementsdossier.nl
Publicatiedatum: