Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
interview met Lucas Vos

'Wroeten in het DNA van de organisatie'

Er wordt veel gepraat over FloraHolland 2020, het beleidsplan waarmee de coöperatie in de toekomst meer bloemen in meer hoeken van de wereld wil krijgen. Hiertoe moeten er kostenbesparingen gerealiseerd, logistieke lijnen gestroomlijnd, nieuwe markten aangeboord en de organisatie transparanter worden.



Lucas Vos, die in belangrijke mate een drijvende kracht achter het vormen van de strategische doelstellingen en hervormingen is, communiceert hier middels vlogs, artikelen, tweets en mediaoptredens al veel over naar buiten toe. Tegelijkertijd gaan de veranderingen voor zowel mensen binnen de organisatie als de leden soms te snel en blijft men met vragen zitten. In dit uitgebreide interview met Lucas Vos (op Werktrends / Management Scope) komen alle grote onderwerpen voorbij - de strategie, technologische ontwikkelingen, de toekomst van de veiling, de klok, de veelgenoemde cultuuromslag, enz. Daarom is dit interview allicht een aanrader: men moet er even voor gaan zitten, maar het werpt een licht op de ideeën en motieven voor het - zoals Vos zelf zegt - "wroeten in het DNA van de organisatie".


Publicatiedatum: