Succesvolle Movemberactie Noviflora

In november heeft Noviflora voor de eerste keer met succes deelgenomen aan Movember. Team Moviflora heeft € 2.712,- opgehaald voor dit goede doel.
Dankzij donaties van vrienden, collega’s en familie is dit bedrag bijeen gebracht. In totaal heeft de wereldwijde beweging 485 miljoen euro ingezameld en heeft Movember sinds 2003 meer dan 1000 programma’s gefinancierd.

Movember is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij mannen gedurende de hele maand november hun snor en of baard laten staan. Stichting Movember moedigt mannen en vrouwen (Mo Bros en Mo Sistas) aan om mee te doen. Doel is het creëren van bewustzijn en door de vroege opsporing van kanker, diagnose en effectieve behandelingen uiteindelijke realisatie van vermindering van het aantal vermijdbare sterfgevallen. De stichting stimuleert, naast een jaarlijkse controle, ook mensen zich bewust te zijn van mogelijke familiegeschiedenis met kanker en daarom een gezondere levensstijl aan te nemen.

Bron: Noviflora

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.