Rabobank en Plantarium tekenen partnership 2016

Het bestuur van de Stichting Vakbeurs voor de Boomkwekerij en Rabobank Gouwestreek en Groene Hart Noord gaan rond de 34e editie van Plantarium een partnership aan. Insteek van de samenwerking is dat partijen waarde creëren voor elkaar en voor de boomkwekerijsector. Het betreft een overeenkomst voor één jaar, maar inzet is een langdurige samenwerking.
 


De overeenkomst werd op 26 november 2015 ondertekend door Dennis Kooren, directeur bedrijven Rabobank Groene Hart Noord, Hans Telkamp, commercieel directeur Rabobank Gouwestreek en Jan Willem Griep, voorzitter van de Stichting Vakbeurs voor de Boomkwekerij.
 
Meerwaarde
De Plantarium organisatie is verheugd met deze hernieuwde start. Het partnership biedt beide partijen de mogelijkheid gebruik te maken van elkaars expertise en de beurs meer waarde te geven voor deelnemers en bezoekers.
Voor beide Rabobanken is Plantarium een platform bij uitstek voor het ontmoeten en verbinden van ondernemers, branchegenoten, diverse sectoren en (lokale) overheden. Zij hebben de intentie uitgesproken om zich actief in te zetten bij de invulling van verschillende (themagerichte) activiteiten die plaatsvinden tijdens de beurs.
 
Plantarium
De 34e editie van Plantarium wordt gehouden van 24 t/m 27 augustus 2016 in het Plantarium gebouw op het International Trade Centre Boskoop-Hazerswoude. Informatie en deelnameformulieren zijn te vinden op www.plantarium.nl. De inschrijving is opengesteld vanaf 1 december.
 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven