Groot feest bij Laurens van der Lans - 10 jaar Madiba

De tiende verjaardag van Madiba werd afgelopen periode op diverse wijzen gevierd. Zo werd er een nieuwe folder en website gelanceerd, was Madiba aanwezig op de Flowers Expo Moscow (8-10 september 2015) en op de FloraHolland Trade Fair (4-6 november 2015) en werd het publiek getrakteerd op een film van de kwekers en op inspiratiefilmpjes. Maar het echte feest was afgelopen woensdag 25 november op de tuin van de inmiddels derde Madiba-teler Laurens van der Lans.

De middag begon met de vraag: wat weten jullie eigenlijk van Madiba? Presentator Jeroen Toet testte de genodigden over de kennis van Madiba middels het spel Petje op, Petje af. Martin van Doorne van W.K. Heyl Jr. bv. bleek het meeste van de mini santini af te weten en won hiermee 3 flessen Fairtrade wijn van ‘The House of Mandela’. Dit wijnhuis wordt gerund door een dochter en kleindochter van Nelson Mandela (de Madiba is vernoemd naar Nelson Mandela, wiens bijnaam Madiba was.)

Tijdens het officiële gedeelte spraken de drie Madiba-telers het publiek toe. John van de Westeringh (Quality Flower Group), Madiba-teler vanaf het eerste uur, en Kees de Jongh (Quality Flower Group), Madiba-teler sinds 2012, bedankten iedereen die Madiba koopt. Laurens van der Lans (VannoVa) sloot op gepaste wijze het tijdperk als troschrysant teler van Zembla af door de kopers te bedanken voor het vertrouwen.


Van links naar rechts: Laurens, Kees en John

De drie kwekers samen bedankten Dekker Chrysanten voor de prettige samenwerkingen. Zij gaven een mooie foto aan de directie en het volledige personeel ontving een doos Merci. Het officiële gedeelte werd afgesloten met een optreden van mentalist Jan Reinder. Arrangeurs Jaap Wisse, Tim van Leipsig, Jacqueline Boerma en Zuidkoop presenteerden de 8 kleuren Madiba in kleurrijke creaties.

Voor meer informatie:
Madiba
www.madiba.nl
www.facebook.com/Madiba.FlowersOfLove

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven