Eurasia Plant Fair/Flower Show Istanbul van start

De Eurasia Plant Fair/Flower Show is van start gegaan in de Istanbul Expo Centre in Istanbul, Turkije. De laatste trends zullen gepresenteerd worden door 300 internationale kwekers en toeleveranciers. De beurs, die loopt tot en met 29 november, is de grootse in de regio.

Ook Nederland is goed vertegenwoordigd. Greenn en Floraholland staan gezamenlijk op de beurs. Vanmorgen, voordat de beurs haar deuren opende, werden de volgende foto's al door Greenn getweet, met de tekst: "En we zijn er klaar voor! Flower Show Istanbul 2015 kan beginnen"

De FloraHolland stand is gericht op de potentie in de lokale markt. Met het Thema Flowers, Fashion and Fragrance wordt ingespeeld op de High End Bloemist. "De Flowershow in Istanbul biedt onze leden en klanten een goede gelegenheid de markt beter te leren kennen en contacten te leggen", vertelde FloraHolland in een persbericht. FloraHolland fungeert met de stand als gastheer. In de stand worden het thema uitgewerkt met de producten van de aanwezige kwekers, waardoor de Flower Show bezoekers nader kennis kunnen maken met het Nederlandse product.

Voor meer informatie
Eurasia Plant Fair
T: +90 312 442 2820 (pbx)
Email: info@cyffuar.com.tr
www.flowershow.com.tr

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.