Ventilatiesysteem Airmix operationeel bij Berg Roses

Volgende week is de Airmix bij Berg Roses in Delfgauw operationeel. Boekestijn Elektrotech uit De Lier is verantwoordelijk voor de levering van het innovatieve ventilatiesysteem van Van der Ende Groep.Het systeem ontvochtigt de kas zonder dat er temperatuurverschillen in het gewas ontstaan. “Wij verzorgen de automatisering, plaatsen de programmatuur in de Hoogendoorn computer en sluiten de sturingen aan. We werken heel prettig samen met alle partijen. Natuurlijk zijn we heel blij met het vertrouwen van Berg Roses, waar we sinds jaar en dag het installatie werk verrichten”, vertelt directeur Erik Boekestijn.Boost your business
Boekestijn vertelt er direct bij dat zijn bedrijf een complete make-over onderging afgelopen periode. “Met de slogan ‘Boost your business’ en een compleet nieuwe look&feel, stralen we de energie uit, die bij ons past. Klanten als Berg Roses, Rijk Zwaan, VG Orchids en Dahlman waarderen onze klantgerichtheid. Dat wilden we beter uitdragen. Daarbij heeft Speax All About Indentity uit Naaldwijk ons perfect ondersteund.”

Voor meer informatie:
Boekestijn Elektrotech
Kijckerweg 105a
2678 AC De Lier
T +31 (0)174 51 35 46
F +31 (0) 174 51 63 08
info@boekestijn.net
boekestijn.net

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.