TBR Venray van start gegaan

Tholen - Vandaag gaan de Tuinbouwrelatiedagen Venray van start en uiteraard zijn wij paraat om een uitgebreide fotoreportage te maken. We staan samen met Herberg De Lindenhoeve in stand 244 en stellen bezoek zeer op prijs. Maar er staat veel meer leuks te gebeuren in Venray.


Beelden van voorgaande editie (van linksboven mee met de klok):Elie Adania van Paskal, Barry Zuidgeest en Jelle Hoogland in de stand van Mardenkro, de stand van Steenks Service en Lowie Weerts en Hans van de Pas van Haifa.


Bejo
Bejo presenteert dit jaar diverse noviteiten tijdens deze beurs zoals:
• De primeur van hét vroegste aspergeras: Prius (Bejo 2900)
• Nieuwkomers in de Chinese kool: Suzuko (Bejo 2961) voor late zomer- en herfstteelt en Bazuko (Bejo 2949) voor de herfstteelt en bewaring.
• In radicchio breiden we dit seizoen uit met Raffaello voor in het najaar.
• Het succesvolle spruitenassortiment wordt uitgebreid aan het eind van het seizoen met Hemera (BE 2912) en Thor.
• Nieuwkomers in de peen zijn: Norway, een bewaarpeen in het Nerac segment, en Norfolk, een zeer geschikt ras voor de late strodek-teelt.
• De eerste hybride in de wortelpeterselie, Arctica (Bejo 2966).

Zij verwelkomen u graag in de vernieuwde stand tijdens de TBR Venray op stand 133.

Hopmans Verhuur
In Gorinchem al jaren een bekend gezicht, maar dit jaar is Toon Hopmans ook afgereisd naar Venray. Hij gebruikt kokend water om op locatie betonpaden en loofdoeken te reinigen - een milieuvriendelijke techniek, want er komt geen chemie aan te pas. Toon Hopmans is te bezoeken in stand 188.

pH en EC meten
Om betrouwbaar uw pH en EC te meten, is het van belang dat uw meetapparatuur regelmatig gecontroleerd en gekalibreerd wordt. Daar helpen de mannen van Vos Capelle u graag bij. "Tijdens uw bezoek aan de Tuinbouw Relatiedagen controleren en kalibreren we samen met Hydrocal uw pH en/of EC meetapparatuur volledig en helemaal gratis", vertellen ze. Geïnteresseerd? Kom dan even langs op stand 207, want daar zijn ze te vinden.

Programma
De beursvloer is vandaag, morgen en donderdag geopend van 13 tot 21 uur.
Gelijktijdig met de beurs worden verschillende evenementen georganiseerd. Zo houdt vandaag Aceera haar jaarlijkse relatiedag (10 - 14 uur), organiseert Enza Zaden op woensdag van 13 tot 16 uur het semniar 'Kansen in de foodsector' en presenteert MPS op donderdag (van 13 tot 14:00 uur) de verschillende certificering.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.