Frank Naber nieuwe voorzitter KMTP/Groei & Bloei

Tijdens de algemene vergadering van de Koninklijke Maatschappij voor Tuin- en Plantkunde/Groei & Bloei, die op 14 november jl. plaatsvond, is Frank Naber (62) uit Heino gekozen tot Algemeen Voorzitter van de grootste tuinvereniging van Nederland en België. Naber volgt daarmee per 1 januari 2016 Doeke Faber op die deze functie de afgelopen 7 jaar bekleedde.


Frank Naber

Tijdens de vergadering werd Faber benoemd tot erelid. Naber is voorzitter van de afdeling Salland van Groei & Bloei en voormalig directeur van het Noord-Hollands Landschap, Landschap Overijssel en de Bomenstichting. Hij heeft een ruime bestuurlijke ervaring en is sterk betrokken bij de tuinvereniging. Als nieuwe voorzitter zet Naber, samen met het nieuw samengestelde hoofdbestuur, de schouders eronder om aan een mooie en bloeiende toekomst te werken. Naber: “Groen verbindt mensen en verenigt ons in de KMTP/Groei & Bloei. Een vitale tuinvereniging draagt bij aan een groener Nederland.”

Voor meer informatie kan men terecht bij Flip van Leeuwen, algemeen secretaris KMTP/Groei & Bloei (via tel 079-3681215).


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven