Nieuw kantoorpand LG Flowers in gebruik genomen

Tholen - Een feestelijke stemming bij LG Flowers: vanaf vandaag is het nieuwe kantoorpand van LG Flowers op de hoofdvestiging in Pijnacker in gebruik genomen.


De nieuwe, kleurrijke gevel

Doel van de verbouwing is tweeledig. Directeur bij het bedrijf Mike Lansbergen: “Enerzijds is LG Flowers flink aan het groeien en werden de oude ‘hokjes’ te klein. Daarnaast was het de hoogste tijd het aanzicht te professionaliseren. Naar ons idee komt de handel steeds meer terug op de tuin, terwijl je vroeger (een jaar of 2-3 terug) vaker zelf naar de veiling reed om een bakkie te doen. Om te groeien en je marktpositie te verbeteren, kun je fysiek uitbreiden of meer en professioneler met je klanten bezig zijn. Dat eerste is niet nodig: kassen en product is er genoeg. Maar op gebied van het tweede is veel te winnen en daarin zetten wij, met het neerzetten van het nieuwe pand, een grote stap.”


Binnen is ook een hoop veranderd: "Als straks de oude kantoren en kantine ook weg zijn, kijken we vanaf het pand zo de kas in."

Hoewel het kantoor klaar is, is men voorlopig nog niet helemaal uit de rommel. De oude hokjes moeten nog worden afgebroken, waardoor ook meer schuuroppervlak gecreëerd zal worden. Daarnaast moeten er nog verschillende klusjes geklaard worden. Zo moet de nieuwe vloer eerst nog uitharden voordat die gecoat kan worden. “Wanneer alles af is, zullen we eens nadenken over een feestelijke opening, maar daar moeten we eerst intern nog over beslissen.”


"Wellicht het leukste hoekje van het nieuwe pand: het balkon. Toen het nazomer zonnetje nog in Nederland scheen, hebben we al even getest: je zit hier heerlijk!"

In het nieuwe pand is ook een showroom gebouwd, waar het bedrijf al zijn variëteiten kan laten zien, test op uiteenlopende facetten en het assortiment kan tonen.

Voor meer informatie:
LG Flowers
Meloenstraat 9
2641 NJ Pijnacker
Mike Lansbergen
M: +31(0)6 20544256
E: mike@lgflowers.nl
www.lansbergen.com

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven