Vietnam zoekt Nederlandse bedrijven voor tuinbouwproject

De premier van Vietnam gaat akkoord met de bouw van een high-tech Agrocentrum in de Thanh Hoa provincie. Het centrum gaat gebouwd worden door Lam Son Group en zet in op kwalitatieve en veilige teelt in open grond en kassen door middel van de nieuwste technologie en betrokkenheid van duizenden lokale telers.

Op 12 november ontvingen vice-ambassadeur Cas van der Horst en Arie Veldhuizen, verantwoordelijk voor het agrobeleid, een delegatie met onder andere Mr Le Van Tam, voorzitter van de Lam Son Group en vertegenwoordigers van de autoriteiten om te kijken wat Nederlandse ondernemers aan dit project kunnen bijdragen.

"Nederland is een klein land maar dankzij innovatie wel de nummer twee wat betreft de export van agroproducten. Dat is de reden dat we de samenwerking zoeken," aldus voorzitter Le Van Tam. Via de ambassade zoekt het bedrijf Nederlandse partners om samen te werken in de hele keten van voorlopige oogst en naoogst, van zaaien, opslag, verwerking tot de marketing.

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met de ambassade via han-lnv@minbuza.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.