24 t/m 27 augustus 2016, International Trade Centre Boskoop-Hazerswoude

Plantarium 2016: “Show it!”

Het bestuur van de Stichting Vakbeurs voor de Boomkwekerij geeft de 34e editie van Plantarium het thema “Show it!” mee. Dit thema biedt deelnemers kansen om te laten zien wat zij in huis hebben en dit te presenteren op Plantarium. De beurs wordt gehouden van 24 t/m 27 augustus 2016.
 


“Laten zien wat we met elkaar in huis hebben is van alle dag”, volgens voorzitter Jan Willem Griep, “maar daarbij vertellen wat we kunnen en dat we méér in huis hebben mag sterk worden benadrukt”. Hij verwacht dat deelnemers met het thema “Show it!” hun talenten aanspreken en juist Plantarium gebruiken om zich ten overstaan van een internationaal vakpubliek te presenteren.
 
Praktijkdag voor het Groen
De samenwerking van Plantarium met Groen-Direkt wordt voortgezet en er wordt een event aan Plantarium toegevoegd met als titel ”Praktijkdag voor het Groen”. Dit event vindt plaats op vrijdag 26 augustus en wordt een ontmoetingsplaats voor branchegenoten met passie voor groen. Informatie uitwisselen en inspiratie opdoen staan deze dag centraal.
 
Kwekers, hoveniers, landschapsarchitecten, boomverzorgers, retail, handelaars, leerlingen en leerkrachten uit het groene onderwijs, gaan gezamenlijk het gesprek aan over de markt, de klanten, de kansen en bedreigingen en hoe het bedrijf in de markt functioneert. “Het wordt een uiterst interessante dag met een hoog doe-gehalte”, zegt voorzitter Griep. Het feit dat de consument steeds meer in de gelegenheid wordt gesteld haar invloed uit te oefenen op het openbaar groen was voor Plantarium reden om zich op deze wijze te verbreden. “Veel van onze deelnemers zijn ook actief op de openbaar groen markt en hiermee slaan we twee vliegen in één klap”, aldus de vooruitblikkende voorzitter.

Inschrijven
De 34e editie van Plantarium wordt gehouden van 24 t/m 27 augustus 2016 in het Plantarium gebouw op het International Trade Centre Boskoop-Hazerswoude. Informatie en deelnameformulieren zijn te vinden op www.plantarium.nl. De inschrijving is opengesteld vanaf 1 december.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven