9 & 10 maart 2016, Naaldwijk

FloraHolland Seasonal Trade Fair & Florist Event

Het FloraHolland Seasonal Trade Fair & Florist Event zal in 2016 plaatsvinden op 9 en 10 maart. Deze handelsbeurs wordt jaarlijks bezocht door duizenden vakbezoekers. De beurs biedt ruimte aan ruim 400 kwekers van groene en bloeiende kamerplanten en tuinplanten en een aantal bloemenkwekers.

De beurs vormt ook een belangrijk moment waarop klanten zich kunnen oriënteren op het kuipplanten aanbod voor het komende seizoen. Centraal op de beurs vindt het Florist Event plaats, een relatie- en inspiratie-evenement voor bloemisten.

Noviteiten
Op de Seasonal Trade Fair worden de nieuwste geselecteerde noviteiten getoond en de winnaars van de Glazen Tulp 2016.Florist Event
Afgelopen jaar vond voor het eerst het Florist Event plaats op de FloraHolland Seasonal Trade Fair. 400 bloemenarrangeurs kwamen op het event af. In 2016 wordt het event verder geprofessionaliseerd en neemt het een centrale plaats in op de Seasonal Trade Fair om zo nog beter op de behoeften van standhouders en bezoekers aan te sluiten. Het contact tussen kweker en bloemist staat centraal.

Contact tussen kweker en bloemist centraal
In de koffiecorner van het Florist Event staat het contact tussen kweker en bloemist centraal. Daarnaast zijn FloraHolland medewerkers aanwezig om kwekers te adviseren hoe zij met hun product de bloemist kunnen bereiken. Bloemisten kunnen geïnformeerd worden over hoe zij directer met de kweker in contact kunnen staan.

Voor meer informatie:
www.floraholland.com/seasonaltradefair

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.