VannoVa sponsort actie

Paul Endhoven beklimt Kilimanjaro voor Warchild

Eind januari 2016 gaat Paul Endhoven (werkzaam bij Van der Windt Verpakking BV) namens Warchild een uitdaging aan: het beklimmen van de Kilimanjaro. Samen met een groep mensen, die zich ook inzet voor dit goede doel, gaan zij deze hoogste berg van Afrika bedwingen en tegelijkertijd geld inzamelen voor kinderen in oorlogsgebieden. Naast een veilige plek biedt Warchild psycho-sociale hulp en educatie aan voor deze kwetsbare groep. Iedere hulp daarbij kunnen ze goed gebruiken.


Paul Endhoven en André van Ruyven

Met zijn bijna 6.000 meter hoogte (5.894 meter) is de Kilimanjaro een echte reus. Beneden kan de temperatuur tot 40 graden Celsius oplopen, terwijl het boven 25 graden kan vriezen. Verder zorgt de hoogte voor weinig zuurstof (ca. 50% van zeeniveau) en veel druk waardoor je hart het zwaar te verduren heeft. De lichamelijke training is dan ook al volop in gang gezet.

Iedere deelnemer betaalt zelf de reis, de expeditie en de uitrusting. Dus alles wat opgehaald wordt, gaat 100% naar Warchild. Na het eerste bericht van deze uitdaging liet telersvereniging VannoVa direct weten dit goede initiatief te willen steunen. Uiteindelijk heeft Paul uit handen van André van Ruyven van J&A Flowers ( De Lier en Maasdijk) een mooi bedrag mogen ontvangen voor Warchild. Zowel Paul als natuurlijk Warchild zijn erg blij met deze gulle donatie van VannoVa en wil ze daar hartelijk voor danken.

Hoe het loopt met de actie en eventuele donaties zijn welkom via de officiële Warchild-paginaPublicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.