Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Wat de boer niet kent: Tulpenbolognese chips

Reclamebureau Natwerk introduceert een nieuw product voor foodies, mensen met groene vingers en chipsliefhebbers: Tulpenbolognese chips.



Bolognese hollandaise
Frank de Ruwe, creatief directeur Natwerk: “De tulp is natuurlijk een typisch Nederlands exportproduct. Hier is veel meer mee te doen dan in een vaas zetten en laten verwelken. Door de tulpenbol een Italiaanse twist te geven en te combineren met de klassieke delicatesse bolognese, is de wereld nu een nieuwe klassieker rijker.”

Handgeschild
De chips zijn gemaakt van handgeschilde, ovengebakken tulpenbollen en gekruid met alle ingrediënten van bolognesesaus: pancetta, ui, wortel, bleekselderij, tomatenpuree, wijn en volle melk.

Wat de boer niet kent
Om de Tulpenbolognese chips naar een nieuw niveau te brengen en meer kennis op te doen, is Natwerk op zoek naar een tulpenboer die wel van een snack houdt op z’n tijd. De Ruwe: “Het lijkt ons te gek om samen op zoek te gaan naar de variatiemogelijkheden met tulpenbollen. Wellicht bloeit er iets moois.”

De Tulpenbolognese chips zijn momenteel alleen verkrijgbaar via Natwerk.

Voor meer informatie:
NATWERK
Marre de Visser
M +31 6 149 66 176
T +31 20 422 34 11
A Rozenstraat 60-62
1016 NX Amsterdam
E [email protected]
W natwerk.nl
Publicatiedatum: