Wilgenlei wint kwaliteitscompetitie FloraHolland met 'Crunch'

Onder het merk ‘Q-Ismas Star’ is dit jaar het ras ‘Crunch’ geïntroduceerd door De Wilgenlei BV. De Q-Ismas Star ‘Crunch’ dankt haar uiterlijk aan een combinatie van de traditionele Winter Rose en de alledaagse Poinsettia.Uit testen van Flora Holland is gebleken dat de ‘Crunch’ na 35 dagen zijn sierwaarde het beste heeft behouden. Hiermee won dit nieuwe ras de FloraHolland kwaliteitscompetitie in het jaar dat deze ook geïntroduceerd is. Door de lange houdbaarheid van de Q-Ismas Star ‘Crunch’ biedt deze niet alleen langer plezier voor de consument, maar ook het uitvalpercentage op de winkelvloer is heel laag. Het ras is goed vertakt, heeft mooi donker blad en is door zijn compacte en stevige opbouw goed te transporteren.

Om de consument te laten zien dat dit een andere kerstster betreft dan normaal, is er gekozen om de Q-Ismas Star ‘Crunch’ te verpakken in een speciale papieren hoes. Naast de Q-Ismas Star ‘Crunch is ook de Poinsettia Harlequin verkrijgbaar bij De Wilgenlei BV.

Na de Poinsettia’s zal De Wilgenlei BV zich weer richten op een nieuw Hibiscus seizoen. Hierin is het bedrijf bekend met het merk HibisQs.


Voor meer informatie:
De Wilgenlei
Barry van der Knaap
Hyacintenweg 4
2665 NC Bleiswijk
T: +31 (0)10 266 39 10
M: 06 388 23 115
F: +31(0)10 266 39 20
E: barry@dewilgenlei.nl
www.dewilgenlei.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven