Greenport College Tour Westland op bezoek bij Levoplant

Aanstaande 26 november zal de volgende Greenport College Tour Westland plaatsvinden bij potplantenkwekerij Levoplant, gespecialiseerd in het telen van de Phalaenopsis en Cordyline australis. Innovatie staat centraal bij Levoplant. Ze waren de eersten die een volledig geautomatiseerd teeltsysteem liet aanleggen. Maar ook bij het telen in cups en het toepassen van onzichtbare codes op de pot was Levoplant een voorloper.

Klik hier om aan te melden.


Foto: Richard Kok, genomen tijdens de voorgaande editie van de College Tour, bij Van der Ende pompen

De Greenport College Tour is een initiatief van de Greenport Horti Campus, locatie Westland en SOB (Samenwerking Onderwijs Bedrijfsleven) Westland. Doel is om ondernemen in het onderwijs te bevorderen en onderwijs en bedrijfsleven dichter bij elkaar te brengen. Imagoverbetering van de sector speelt een belangrijke rol in dit proces. Jongeren moeten een beter beeld krijgen van de tuinbouw. Verschillende scholen organiseren daarom bedrijfsbezoeken met hun leerlingen.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.