Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Voordracht kandidaat-voorzitter LTO Noord aangehouden

Het Algemeen Bestuur van LTO Noord heeft besloten de voordracht van de kandidaat-voorzitter aan de Ledenraad van 27 november a.s. aan te houden tot uiterlijk 30 juni. Reden hiervoor is dat binnenkort een onderzoek start naar nadere samenwerking in LTO Nederland. Externe adviseurs voeren de komende maanden dit onderzoek uit. LTO Noord wil hiervoor de maximale ruimte bieden en heeft daarom besloten niet over te gaan tot voordracht van een kandidaat-voorzitter.
 
"De Vertrouwenscommissie die de opdracht had een voorzitter te werven, heeft zijn taak goed gedaan," zegt waarnemend voorzitter Annette van Velde. "Er is een geschikte kandidaat aan het Algemeen Bestuur voorgedragen, maar we geven er de voorkeur aan het onderzoek af te wachten en dit alle ruimte te geven. Verdergaande samenwerking in LTO-verband kan voordelen voor zowel LTO Noord als LTO Nederland opleveren. Het is dus belangrijk om dit onderzoek maximaal te faciliteren."

Bron: LTO Noord
Publicatiedatum: